Powerjóga Krok za krokem LIVE (kurz)

"Zdravě, vědomě a bez roušky k radosti"

Můžete začít, můžete již cvičit a můžete...V jógovém studiu musíme mít roušku na cvičení jógy, a to mi smysl nedává. V pražském parku z osobních důvodů, já osobně, cvičit nebudu. Jsem tedy na online - LIVE vysílání.

Připravil jsem pro všechny, kteří chtějí tento kurz. Máme čas a čas lze využít efektivně. Chcete začít s jógou, nebo jógu již cvičíte? Tápete v množství informací k józe a nebo vám naopak chybí? Pojďte využít května a dostaňte se opět do "lehkého" řadu a režimu a naučte se, nebo pokračujte v józe!Budu vám průvodcem.

Teď je ten správný čas! Čas je právě teď. V klidu vašeho domova vás provedu a budu inspirovat k cestě, která je milá a příjemná. Cesta jógou, tipy pro energii a radost, praktickými postupy, jak být fit. Stačí jen vstát a jít do toho!

Naučíte se:

Správné dýchat v józe

Optimálině nastavit držení těla a cvičit jógu

Pozdrav slunci

Pozice jógy

Relaxaci

Základní ájurvédské tipy pro běžný život

Neděle 8:15-9.15 hodin

Termíny: 3.5., 10.5., 17.5., 24.5., 31.5.

Cena 890 Kč

Online kurz probíhá přes ZOOM. Pro danou lekci pošleme odkaz pro vstup do společného virtuálního prostředí, kde budeme praktikovat (vždy 15 minut předem). Když lekci nestihnete, zašleme vám odkaz, aby vám lekce neutekla. Budete si ji moci zacvičit, kdykoliv budete chtít.

Přijímáme a akceptujeme

edenred
sodexo
benefit plus
Poskytujeme výhody a slevy na karty s věrnostním programem Sphere.